Marți, 07 Noiembrie 2017 - TIRMagazin.ro

Șeful autostrăzilor ar putea fi decapitat

Activitatea conducerii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) se află în analiză, iar până la sfârşitul lunii se va lua decizia care se impune, a declarat, marţi, ministrul de resort, Felix Stroe, după audierile din Comisia pentru transporturi din Camera Deputaţilor. 

Citeşte mai departe ...

FABULOS. Trenurile au întârziat 12.000 de ore într-un an

Întârzierea medie zilnică pe care CFR Călători a înregistrat-o în acest an, de la 1 ianuarie şi până la 1 octombrie, a fost de 12.500 de minute, 70% din cauzele întârzierilor fiind provocate de CFR Infrastructură, care a instituit restricţii şi nu a mai avut o situaţie clară a acestora, şi doar 5% dintre cauze au fost determinate de vechimea materialului rulant şi condiţia tehnică în care se află acesta, a declarat, marţi, ministrul Transporturilor, Felix Stroe, la audierile din Comisia pentru transporturi din Camera Deputaţilor. 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Miercurea NEAGRĂ pentru economie

După câteva ezitări, cabinetul Mihai Tudose va adopta miercuri o serie de schimbări fiscale majore, cu impact pentru toată lumea: angajat, companie, autorități locale. Ordonanța de urgență este pe ordinea de zi, a declarat premierul, deși luni dezmințea acest lucru. Ședința de miercuri este așteptată cu maxim interes și de Banca Națională a României. Guvernatorul deja prognozează o inflație peste cea estimată inițial, cu un vârf în primul trimestru al anului viitor.

 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Restructurări MASIVE la Ministerul Transporturilor

Ministerul Transporturilor va fi supus unei restructurări a structurii centrale, iar din 438 de posturi vor rămâne în organigramă 300, pentru că "se taie frunză la câini" în foarte multe birouri ale instituţiei, a declarat, marţi, ministrul de resort, Felix Stroe, la audierile din Comisia pentru transporturi din Camera Deputaţilor. 

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.