Duminică, 26 Noiembrie 2017 - TIRMagazin.ro

Exclusiv Print. HARTA COMPANIILOR CARE CONSTRUIESC AUTOSTRĂZI ȘI REABILITEAZĂ DRUMURI ÎN ROMÂNIA

Anul 2017 nu s-a remarcat prin deschiderea unui număr impresionant de kilometri de autostradă, ci prin lansarea în licitație a numeroase proiecte de infrastructură. Istoricul unora dintre companiile care au câștigat ori s-au prezentat cu șanse la aceste licitații nu ne oferă garanția că autostrăzile vor fi terminate în bune condiții și fără amânări ori întârzieri.

Citeşte mai departe ...

Patron român: oferim ȘOFERILOR de CAMION 1.800 de euro pe lună și nu găsim doritori

Venitul lunar la care poate ajunge un şofer de camion care lucrează în cadrul companiei de transport autohtonă, care oferă servicii logistice pentru transportul automobilelor şi autoutilitarelor mici şi mijlocii, variază între 1.500 şi 1.800 de euro net pe lună. „Găsim greu candidaţi care să lucreze ca şoferi de camion, deşi cerinţele sunt normale: să aibă atestat profesional de transport agabaritic şi permis de conducere pentru camion.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

De unde din România îți poți cumpăra bitcoin

Bucureştiul, Clujul şi Timişul sunt primele trei în topul operaţiunilor cu Bitcoin, iar în judeţele Caraş-Severin, Olt şi Călăraşi sunt cele mai puţine tranzacţii, arată o statistică prezentată, la Sinaia, de specialiştii BNR. Aceştia au precizat că autorităţile sunt atente la monedele virtuale.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

ATENȚIE șoferi. Ploi și ninsori în toată țara

Începând din seara zilei de duminică (26 noiembrie) aria precipitațiilor se va extinde din vest și va cuprinde treptat cea mai mare parte a țării. În Banat, Crișana, Maramureș și zona de munte aferentă, cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 15...20 l/mp. Va ploua, iar în Maramureș, nordul Moldovei și al Transilvaniei și în zona de deal din regiunile vestice, trecător se vor semnala precipitații mixte.

Codul galben pentru ploi însemnate și intensificări ale vântului se instalează în perioada 27 noiembrie, ora 16.00 - 28 noiembrie, ora 16.00 în Muntenia, estul Olteniei și sudul Moldovei.

În intervalul menționat în Muntenia, estul Olteniei și sudul Moldovei va ploua pe arii extinse, iar cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și izolat 40...50 l/mp. Local în județele Vrancea, Buzău, Brăila Ialomița, Călărași și Ilfov vântul se va intensifica, temporar cu viteze de 55...65 km/h.

Cantități de apă de 15...20 l/mp și izolat 30 l/mp vor fi și în Dobrogea și vestul Olteniei. Îndeosebi în dimineața zilei de marți, precipitații mixte se vor semnala local în Oltenia și pe arii restrânse în Muntenia.

Tot un cod galben, de data aceasta pentru ninsori însemnate cantitativ, strat de zăpadă, intensificări ale vântului la munte este valabil în perioada 27 noiembrie, ora 16 - 28 noiembrie, ora 18 în Carpații Meridionali și Orientali, sudul și estul Transilvaniei și vestul Moldovei.

În Carpații Meridionali și Orientali, va ninge însemnat cantitativ, iar vântul va prezenta intensificări temporare mai ales în zona înaltă, cu viteze la rafală de 55...70 km/h.

Îndeosebi în noaptea de luni spre marți (27/28 noiembrie) și în prima parte a zilei de marți (28 noiembrie) precipitații predominant sub formă de ninsoare se vor semnala și în sudul și estul Transilvaniei și vestul Moldovei, unde local se va depune strat de zăpadă.

Codul portocaliu pentru ninsori abundente, strat consistent de zăpadă, intensificări ale vântului intră în vigoare în perioada 27 noiembrie, ora 20 - 28 noiembrie, ora 16 în zona de munte a județelor Brașov, Covasna, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmbovița și Argeș.

În intervalul menționat, în zona de munte a județelor Brașov, Covasna, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmbovița și Argeș, va ninge abundent, se va depune strat de zăpadă consistent, iar vântul va avea intensificări temporare cu rafale de 55...70 km/h spulberând zăpada și determinând scăderea vizibilității.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.