Miercuri, 22 Noiembrie 2017 - TIRMagazin.ro

MERCEDES BENZ A ORGANIZAT COMPETIȚIA NAȚIONALĂ TechMasters 2017

Cei mai buni specialiști din domeniul serviciilor post-vânzare Mercedes-Benz din România au participat la TechMasters 2017. Cea de a doua ediție a etapei naționale TechMasters Mercedes-Benz a avut loc la începutul lunii noiembrie. În urma finalei naționale a competiției au fost desemnați cei mai buni 9 specialiști din domeniul serviciilor post-vânzare Mercedes-Benz.

Citeşte mai departe ...

SIGURANȚA RUTIERĂ, DE COMPETENȚA A OPT MINISTERE

La sediul Ministerului Transporturilor, sub președintia Ministrului Transporturilor, Felix Stroe, a avut loc cea de a 25-a reuniune a Consiliului Interministerial pentru Siguranța Rutieră – C.I.S.R. la care au participat 8 ministere, precum si institutii care au atributii legate de siguranța rutieră. Scopul reuniunii a fost adoptarea unei hotărâri comune pentru promovarea și armonizarea unor acte normative, în conformitate cu Strategia Națională pentru Siguranța Rutieră.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

LOVITURĂ. Vehiculele electrice nu sunt rentabile

Automobilele care funcţionează pe bază baterii nu sunt pregătite încă pentru producţia de masă, a declarat preşedintele producătorului auto japonez Toyota Motor Corp, adăugând că în opinia sa constructorul american de vehicule electrice Tesla nu este un exemplu de urmat, informează Bloomberg.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.