O tânără de numai 23 de ani a murit în urma unui cumplit accident de camion care s-a produs în Belgia

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

O tânără de numai 23 de ani, originară din Roşcani - Liteni, şi-a găsit sfârşitul în condiţii tragice în Belgia, acolo unde se afla împreună cu partenerul de viaţă. Alexandra Balan a fost lovită violent de un tir, în apropierea abatorului industrial din Sopraco din localitatea Geel. Accidentul s-a petrecut joi seară, în jurul orei 17.00, în timp ce suceveanca îşi aştepta soţul să iasă de la muncă.

Şoferul camionului care a lovit-o mortal pe Alexandra are 49 de ani şi este posibil să nu o fi văzut pe tânără deoarece aceasta s-ar fi aflat în spatele unui alt camion. Cert este că suceveanca a căzut sub camion şi a fost târâtă o anumită distanţă.

„Şoferul camionului nu a observat coliziunea. Martorii l-au oprit când au văzut-o pe femeie. Şoferul însuşi a fost foarte afectat de fapte”, a declarat primarul din Geel, Vera Celis.

Parchetul din regiune a demarat o anchetă, în urma căreia se va stabili ce anume s-a petrecut şi cum a fost posibil acest accident tragic.

Pe reţelele de socializare, prietenii Alexandrei Balan au transmis mesaje de condoleanţe, şi au făcut-o în număr mare.

„Un suflet minunat s-a înălţat la cer! Chipul tău blând a rămas în imaginea mea. Te-ai retras în lumea celor drepţi şi buni mult, mult prea devreme suflet bun. Dumnezeu să îţi vegheze somnul de veci!”, este unul dintre mesajele de pe contul de facebook al tinerei.

 

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.