Un om a murit după ce a intrat cu mașina sub camionul unui român

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Un șofer român de camion a fost implicat într-o tragedie de proporții. Un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina sub camionul românului. Mașina lui a fost distrusă complet, iar imaginile de la fața locului sunt greu de privit.

Tragediile continuă și pe străzile din Europa. Ziua de muncă a unui șofer de TIR s-a transformat într-o adevărată nenorocire. Bărbatul a fost implicat într-un accident rutier grav, când sub camionul său a intrat cu mașina un tânăr de 21 de ani.

Medicii au ajuns imediat la fața locului, iar mașina a fost complet distrusă în urma impactului.

Totul s-a întâmplat miercuri, 25 octombrie, în jurul orei 13:00. Bărbatul se deplasa pe autostrada A99, din Haar înspre Nürnberg, iar dintr-o dată șoferul de 21 de ani s-a izbit de camionul său de 40 de tone și a intrat sub el.

Impactul a fost devastator, iar tânărul de la volanul mașinii nu a mai putut să supraviețuiască.

Polițiștii au ajuns imediat la fața locului și au făcut primele cercetări, însă cauza pentru care șoferul a intrat sub camion sunt necunoscute.

În urma impactului cu camionul, acesta a rămas blocat între fiare și a avut răni foarte grave.

După ce l-au scos de sub camion, medicii l-au resuscitat pe băiat, însă fără succes. Șoferul de TIR de 24 de ani circula regulamentar în momentul în care mașina a intrat sub el și a târât-o câteva minute.


SCHMITZ OKTOBERFEST 2023

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.