VIDEO Șofer ucrainean, oprit în trafic pentru că circula haotic

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Șoferii care circulau pe A2 au sunat la 112 pentru a semnala că o cisternă înmatriculată în Ucraina circulă haotic pe autostradă. Poliția l-a oprit pe șofer și au constat că era sub influența alcoolului.

Un șofer ucrainean a fost oprit în trafic de poliție pe A2. Acesta a ieșit pozitiv la alcooltest și, de asemeena, este posibil să fi consumat și droguri. Bărbatul transporta aproape 20 de tone de GPL.

Șoferii care au semnalat cazul poliției au reușit să evite o tragedie pe acest drum public.

La data de 25 octombrie 2023, ora 21.18, polițiștii Brigăzii Autostrăzi a fost sesizat, prin 2 apeluri 112, despre faptul că o cisternă, înmatriculată în Ucraina, circulă haotic pe Autostrada A2, pe sensul de mers către București.

Din informațiile primite în timp real de la apelanți, cu privire la poziția vehicului, polițiștii au reușit interceptarea acestuia pe autostradă, la kilometru 135, în zona municipiului Fetești, județul Ialomița.

Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat, de 44 de ani, cetățean ucrainean.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Cisterna respectivă este destinată transportului de gaz petrolier lichefiat, iar, la momentul depistării, aceasta era încărcată cu 19,61 tone de combustibil.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Totodată, polițiștii au dispus măsura reținerii conducătorului auto, pentru 24 de ore, iar, în cursul acestei zilei, va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fetești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.


SCHMITZ OKTOBERFEST 2023


AIC DEALER OTOKAR

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.