Marți, 03 Noiembrie 2020 - TIRMagazin.ro

În 2020 vor fi recepţionaţi 315 km de autostrăzi, drumuri expres, variante ocolitoare şi drumuri naţionale

Într-un an de guvernare, au fost semnate contracte pentru proiectare şi execuţie pentru 436 de km de autostrăzi, drumuri expres, variante ocolitoare şi drumuri naţionale în valoare de 8,2 miliarde lei şi s-au dat în trafic 45,6 km de autostradă, a declarat marţi ministrul Transporturilor, Lucian Bode, la prezentarea bilanţului în domeniu după un an de guvernare. Până la finalul anului îşi propune să recepţioneze încă 43 km de autostradă şi 172 de km de variante ocolitoare şi drumuri naţionale, în total 315 km de infrastructură rutieră modernizată.

Citeşte mai departe ...

RECORD absolut de infectări: 7.700 de cazuri în 24 de ore. Record și de decese - 120

 

Alte 7.733 de cazuri de infectare cu noul coronavirus - cel mai mare număr de la debutul pandemiei - au fost raportate în ultimele 24 de ore în România, în urma a 30.336 de teste. Bilanțul COVID-19 a ajuns marți la 258.437, potrivit datelor transmise de Grupul de Comunicare Strategică. De asemenea, în ultima zi s-a înregistrat cel mai mare număr de decese - 120 -, fiind atins un nou record și în privința pacienților de la terapie intensivă - 974.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Germania pompează 2 miliarde euro în industria auto

Oficialii germani au fost de acord cu un pachet de sprijin de două miliarde de euro pentru a-i ajuta pe producătorii auto şi industria auto să treacă de la motoarele cu combustie la cele pentru maşinile electrice şi la conducerea autonomă, potrivit unui document al Ministerului Economiei consultat luni de Reuters.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.