Miercuri, 29 August 2018 - TIRMagazin.ro

Dăncilă: o nouă autostradă gata de lucru

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că în şedinţa de Guvern de miercuri va fi aprobat studiul de fundamentare privind construirea segmentului de autostradă care va lega Ploieştiul de Braşov, urmând ca din luna spetembrie să înceapă procedurile de atribuire şi dialogul cu investitorii, astfel ca până la finele acestui an să fie semnat contractul. Premierul a mai spus că durata de execuţie a autostrăzii este de maximum 4 ani, iar costul estimat este de 1,36 de miliarde de euro.

Citeşte mai departe ...

ȘOCANT! A chemat ambulanța, dar i s-a spus că nu au mașini. Copilul rănit, în COMĂ!

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) anunţă că face verificări la Serviciul de Ambulanţă Dâmboviţa, privind modul de gestionare de către dispecer a unui apel făcut de un bărbat care preluase un copil rănit într-un accident. Înregistrarea discuţiei a apărut în presă şi, potrivit acesteia, dispecerul i-a spus bărbatului să îl ducă el pe copil la spital, întrucât nu sunt ambulanţe disponibile.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Care este luna cu cele mai multe incidente de zbor

În luna martie 2018 s-au înregistrat 262 de incidente aviatice, adică 2,37% din totalul zborurilor, cifră care reprezintă cea mai ridicată valoare din prima jumătate a anului, pe principalele aeroporturi din România, arată o analiză Flight Refund, companie specializată în obţinerea despăgubirilor pentru pasageri. În schimb, cea mai bună lună pentru călători a fost februarie, când s-au înregistrat doar 45 de întârzieri mai mari de trei ore sau anulări ale zborurilor, adică 0,49% din total.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.