Joi, 16 August 2018 - TIRMagazin.ro

CNAIR: Podurile din România nu sunt în pericol să se prăbuşească.

CNAIR susţine că "podurile din România nu sunt în pericol să se prăbuşească", precizând că, din cele 4.250 de poduri aflate pe reţeaua de drumuri naţionale din România, doar 37 se află în clasa tehnică 5, iar majoritatea lor sunt situate pe drumuri secundare, preluate în trecut de la autorităţile locale. De asemenea 680 de poduri sunt în clasa tehnică 4.

Citeşte mai departe ...

MAN lansează camionul electric bazat pe TGM

• La conferința de presă pre-IAA 2018, MAN și-a prezentat conceptul pentru operațiuni de livrare urbană pe baza TGM în timpul încercărilor eTruck • MAN TGM 6x2 ca bază pentru testele practice ale clienților • Începând cu toamna anului 2018, nouă membri ai consorțiului austriac CNL vor testa MAN eTrucks în operațiuni de exploatare în timp și mediu real •

Citeşte mai departe ...

Alunecări de teren. Intervin drumarii

CNAIR SA, prin DRDP București, a demarat expertiza tehnică pentru stabilirea cauzelor și soluțiilor de consolidare a corpului drumului, în zona afectată de alunecări de teren pe DN 73D. Expertiza tehnică este realizată de către specialiștii U.T.C.B. (Universitatea Tehnică de Construcții București).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Măsuri de fluidizare a traficului în zona Agenției de Încasare Fetești

Având in vedere că în perioada imediat următoare, care cuprinte atât ziua de Sfânta Maria, cât și zilele de sfârșit ale săptămânii, în zona Agenției de Încasare Fetești se pot înregistra ambuteiaje din cauza numărului mare de vehicule, CNAIR SA împreuna cu reprezentanții Poliției Rutiere, urmează să ia următoarele măsuri în vederea fluidizării traficului:

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.