Marți, 24 Iulie 2018 - TIRMagazin.ro

Atenție șoferi! Vreme extremă în Grecia

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) îi informează pe cetăţenii români care se află, tranzitează sau vor să călătorească în Grecia, unde au loc încendii de vegetaţie în zona capitalei, Atena, că Serviciul grec de Meteorologie a anunţat o înrăutăţire a vremii pentru perioada 24-26 iulie, fiind prognozate ploi şi furtuni puternice, însoţite de căderi de grindină, vânt puternic şi scăderea semnificativă a temperaturii.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Când va fi terminată Șoseaua de Centură Târgu Mureș

COMPANIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A., în calitate de Beneficiar și Ministerul Transporturilor, în calitate de Organism Inermediar pentru Transport au convenit încheierea Contractului de Finanțare nr. 7 în data de 13.07.2018, pentru proiectul ”Varianta de ocolire Targu Mures” în vederea obținerii de finanțare nerambursabilă alocată prin Programului Operational Infrastructura Mare 2014-2020, în cadrul Axei Prioritare 2-Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil şi eficient, Componenta 1, Obiectiv Specific 2.1-Apel de proiecte pentru Dezvoltarea Infrastructurii Rutiere-proiecte noi de investiții, Operațiunea- Creșterea mobilității pe rețeaua rutieră TEN-T globală.

Citeşte mai departe ...

Când vor fi gata primii kilometri de autostradă din guvernarea PSD

Cei circa 30 de kilometri de pe Loturile 3 și 4 ai autostrăzii A10 Sebeș - Turda ar putea fi deschiși traficului până la finalul lunii iulie sau la începutul lunii august. Constructorul italian al Lotului 3 a demarat în aceste zile o operațiune de frezare a asfaltului și de reasfaltare pe câțiva kilometri, după jumătate de an de contre cu Compania de Drumuri care semnalase probleme cu planeitatea și compoziția asfatului. „În momentul în care termină constructorul și ne cheamă, noi vom putea face recepția. Sperăm ca până la finalul lunii să facem recepția, dar nu depinde de noi”, au declarat pentru HotNews.ro reprezentanții Companiei de Autostrăzi. Odată inaugurați, cei 30 de km dintre Aiud și Turda vor fi primii terminați sub guvernarea PSD după mai bine de un an și jumătate de mandat.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.