Joi, 03 Mai 2018 - TIRMagazin.ro

BREAKING NEWS. Tânăr lovit intenționat pe trecerea de pietoni pentru că trecea prea încet

Un tânăr a fost lovit intenţionat cu maşina pe o trecere de pietoni din Sectorul 4 al Capitalei pentru că ar fi traversat prea încet strada. În imaginile video se observă cum bărbatul aflat la volan merge cu viteză spre tânărul de 17 ani şi îl împinge câţiva metri cu partea din faţă a maşinii, în timp ce martorii care au filmat întreaga scenă strigau la el să se oprească. Şoferul este acum cercetat pentru tentativă de omor.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Pasajul Domnești începe cu demolări masive

Comapnia Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) începe, joi, demolarea construcţiilor amplasate pe culoarul de expropriere aferent Pasajului Domneşti. Pasajul, configurat sub formă de sens giratoriu suspendat, va fi construit la intersecţia dintre Strada Prelungirea Ghencea-DJ602 şi Centura Bucureşti şi are ca scop fluidizarea traficului rutier în zonă. Proiectul va costa peste 91 de milioane de lei, fără TVA.


Potrivit CNAIR în primă fază are loc demolarea construcţiilor amplasate pe culoarul de expropriere aferent Pasajului Domneşti, aflate pe raza Unităţii Administrativ Teritoriale (UAT) Bragadiru, în conformitate cu autorizaţia de desfiinţare nr. 331/25.04.2018.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.