Joi, 15 Iunie 2017 - TIRMagazin.ro

S-a deschis Transfăgărășanu

Transfăgărăşanul se va deschide de vineri, pe sectorul închis pe timp de iarnă, între Piscu Negru (km 104+000) şi Cabana Bâlea Cascadă (km 130+800), a anunţat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

"Electrizează-ți viața" la cea mai mare adunare a fanilor smart din întreaga lume

În perioada 16 - 17 iunie 2017, împătimiții smart din jurul lumii se vor afla la Salou, în regiunea Costa Dorada din Spania, pentru ediția din acest an a smart times. Pe parcursul celor două zile, Salou va găzdui cea mai mare adunare la nivel global a fanilor mărcii de mașini urbane. Ca și anul trecut, reprezentanți ai comunității smart din România vor lua parte la smart times, urmând să aibă parte de o experiență inedită pe durata celor două zile de eveniment.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

VW nu va plăti despăgubiri în Europa

Comisia Europeană (CE) şi Volkswagen au ajuns miercuri la un acord prin care proprietarii de vehicule diesel VW obţin o garanţie extinsă pe doi ani, dar fără compensaţii financiare, transmit Bloomberg, Reuters şi publicaţia germană Handelsblatt.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Daimler, investiție de 150 milioane euro

Producătorul auto german Daimler AG şi Kingdom Holding, firma deţinută de prinţul miliardar Alwaleed bin Talal din Arabia Saudită, au luat parte la investiţia de 150 de milioane de dolari în Careem, care se doreşte a fi rivala Uber în Orientul Mijlociu, transmit Bloomberg şi Reuters.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.