Luni, 12 Iunie 2017 - TIRMagazin.ro

Mercedes, cea mai rapidă mașină din lume

Pilotul britanic al echipei Mercedes, Lewis Hamilton, a câştigat, duminică, Marele Premiu al Canadei, a şaptea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, el fiind urmat de coechipierul său, finlandezul Valtteri Bottas (+19.783), şi de australianul Daniel Ricciardo de la Red Bull (+35.297).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Legea RCA. Polița de asigurare, în funcție de tipul mașinii folosite

Autorităţile vor să revoluţioneze poliţele RCA, odată cu normele de aplicare a noii legi. Şoferii care circulă prudent şi au puţine accidente s-ar putea uni să plătească asigurări colective. O altă variantă ar fi ca poliţele să aibă preţuri diferite în funcţie de numărul de kilometri parcurşi. Companiile de asigurări se gândesc în plus să ieftinească asigurările pentru cei care fac cursuri speciale de şofat.
Deşi pare aproape imposibil, maşina poate fi controlată în derapaj, cu ajutorul specialiștilor.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

ROMÂNIA: ȘOFERII PROFESIONIȘTI ÎNLOCUIȚI CU INDIENI ȘI PAKISTANEZI

Reacțiile nu încetează să apară după o declarație incendiară făcută de Ion Lixandru, vicepreședintele Asociației Române pentru Logistică-ARILOG, în cadrul conferinței "ZF Auto&Logistica 2017", care a avut loc, pe 21 mai, la București.
Lixandru a agitat spiritele când a anunțat că, împreună cu alți membri ai Coaliției pentru Dezvoltarea României, a făcut în mod oficial solicitări autorităților de la noi pentru reglementarea posibilității angajării de imigranți din țări ca Siria, Pakistan sau India pe posturile de șofer de camion.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.