Joi, 01 Iunie 2017 - TIRMagazin.ro

O nouă promisiune. Ministrul Transporturilor anunță când încep lucrările pe Comarnic - Brașov

Rapoartele de atribuire pentru lotul 5 al autostrăzii Comarnic - Braşov, secţiunea Braşov-Cristian, dar şi pentru varianta de ocolire a oraşului Comarnic au fost semnate de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a declarat miercuri ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care a precizat că în scurt timp vor începe lucrările, dacă nu vor fi depuse contestaţii.
"S-a semnat raportul de atribuire pentru lotul 5 de la autostrada Comarnic - Braşov, secţiunea Braşov-Cristian, cât şi raportul de atribuire pentru varianta de ocolire de la Comarnic, astfel încât vor începe lucrările, dacă nu vom avea contestaţii în perioada următoare", a spus Cuc.

Citeşte mai departe ...

VIDEO: I.L.C.-CEA MAI BUNĂ FIRMĂ DE TRANSPORT MARFĂ 2017

Adina Enache, Marketing & PR Communication Trucks la Mercedes-Benz România a decernat premiul: „Nu este nicio surpriză că această companie este onorată cu acest premiu. Este vorba de munca unor oameni competenţi şi dedicaţi activităţii pe care o fac şi natural ei devin exemplu pentru celelalte companii. Nu putem decât să ne bucurăm că sunt partenerii noştri şi să credem că ne vom înţelegem bine cu ei şi pe viitor.”
Bogdan Militaru, director comercial International Lazăr Company: „International Lazăr Company vă mulţumeşte. Suntem mândri că ne consideraţi buni şi întreaga echipă International Lazăr Company vă mulţumeşte”.

"OSCARURILE TRANSPORTURILOR ROMÂNEŞTI", ACORDATE LA GALA PREMIILOR REVISTEI TIR 2017

Peste 300 de persoane din industria transporturilor şi activităţile conexe, precum şi un mare număr de oficiali au participat la Gala Premiilor Revistei TIR, care a avut loc, pe 25 noiembrie 2016, la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase".
În acest an, s-au decernat premii pentru 12 categorii. Pentru primele nouă categorii, câştigătorul a fost stabilit în urma voturilor exprimate de către un juriu format din membrii Consiliului Director al UNTRR şi reprezentanţii companilor partenere ale evenimentului.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.