Joi, 26 Iulie 2018 - TIRMagazin.ro

FOTO. Teribilist. Șofer a mers pe plafonul mașinii

Un şofer începător din Arad, în vârstă de 19 ani, a fost sancţionat de poliţişti cu 1.160 de lei, după ce a fost fotografiat în trafic urcat pe plafonul maşinii aflate în mers şi care nu mai era controlată de nimeni, iar în autovehicul se mai aflau pasageri. Fotografiile au fost postate pe internet de martori din trafic, iar poliţiştii s-au autosesizat şi l-au identificat pe tânăr.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Centura Suceava rezistă. Se lucrează de 12 ani

Timp de 11 ani autoritățile nu au putut termina 12 km de drum cu câte o bandă pe sens care să ocolească municipiul Suceava. Aproape cinci kilometri au fost deschiși în 2015, iar restul de șapte kilometri au fost abandobați la un stadiu de 85% în urmă cu trei ani, când a fost reziliat contractul. De atunci și până în prezent autoritățile de la drumuri au bâlbâit proiectul și au tot înaintat diverse termene. Pentru 2018 proiectul nu a primit deloc alocare bugetară, dar Compania de Drumuri a lansat totuși o licitație pentru finalizarea lucrărilor. Reprezentanții CNAIR au declarat pentru HotNews.ro că, dacă licitația se prelungește, au în vedere și continuarea proiectului în regie proprie printr-o nouă companie publică de construcții pe care acum o operaționalizează.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Când va fi terminat Podul de la Brăila

COMPANIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A., în calitate de Beneficiar și Muzeul Brăilei ”Carol I”, în calitate de Prestator, au convenit în data de 06.07.2018, încheierea Contractului de Servicii de cercetare arheologică a terenului afectat de construirea obiectivului de infrastructură rutieră ”Pod suspendat peste Dunăre în zona Brăila”, (secțiunea aferentă județului Brăila) nr.92/48047.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.