Joi, 14 Iunie 2018 - TIRMagazin.ro

FOTO. Cum arată un drum în România după o scurtă ploaie

Aproximativ 40 de gospodării au fost inundate în localitatea Slatina Timiş, judeţul Caraş_Severin, iar trei persoane au fost evacuate după ce o viitură a ajuns într-o gospodărie din Borlova. Opt localităţi nu au energie electric, judeţul fiind sub cod roşu de inundaţii. O furtună a produs pagube în mai multe zone ale judeţului Vâlcea, vântul extrem de puternic doborând copaci care au blocat circulaţia pe mai multe drumuri naţionale, iar în unele zone reţeaua de alimentare cu energie electrică fiind avariată. În Timiş, acoperişul unei case din satul Bobda a luat foc, după ce a fost lovit de fulger, iar şapte gospodării din localitatea Criciova au fost inundate. Hidrologii au emis cod roşu de inundaţii pentru afluenţii râului Timiş.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

CNAIR face celulă de criză. O autostradă, pericol pentru șoferi

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat miercuri că directorul General al CNAIR, Narcis Neaga, a dispus înfiinţarea de urgenţă a unei celule de criză care să monitorizeze permanent situaţia de la kilometrul 22 al Autostrăzii Soarelui (A2). Decizia a fost luată după ce, miercuri, a fost observată ridicarea a două plăci de beton pe A2, la km 22.

Citeşte mai departe ...

Descinderi la Ministerul Transporturilor

Poliţiştii fac percheziţii, joi dimineaţă, la CFR Călători şi la Atelierele CFR Griviţa, într-un dosar în care mai multe persoane sunt suspectate de abuz în serviciu, delapidare şi fals intelectual, în legătură cu achiziţia unui sistem audio-video pentru dotarea vagoanelor. Prejudiciul în acest dosar este estimat până în prezent la aproximativ 156.000 de lei.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.