Joi, 05 Aprilie 2018 - TIRMagazin.ro

FOTO. El INCENDIAZĂ maşini în Bucureşti. Îl recunoşti?

Poliţia a făcut publice, joi, imagini de pe camerele de supraveghere cu bărbatul suspectat că sâmbătă trecută ar fi incendiat opt maşini în Sectorul 1 al Capitalei. Poliţiştii spun că au vizionat în ultimele zile înregistrări video de pe aproape 200 de camere de supraveghere şi au audiat mai mulţi martori şi fac apel la cetăţeni să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze orice secţie de poliţie din Bucureşti în cazul în care au informaţii cu privire la bărbat.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Îi trecere autostrada prin sufagerie

O familie din Alba Iulia trăieşte de câţiva ani o dramă provocată de construcţia la câţiva metri de locuinţă a autostrăzii Sebeş - Turda. Autorităţile au decis să exproprieze 850 de metri pătraţi din terenul familiei Lăncrănjan, fără însă a-i anunţa pe proprietari. Jumătate din casă este acum în extravilan, iar cealaltă jumătate - în intravilan. 

Citeşte mai departe ...

Unde vor fi amplasate RADARELE de Paște

Poliţiştii rutieri vor acţiona în teren cu peste 300 de aparate radar şi vor beneficia şi de suport aerian din partea elicopterelor Inspectoratului General de Aviaţie. Acestea vor monitoriza traficul de pe raza judeţelor Arad, Bihor şi de pe DN1, DN2, DN5, DN6, DN7, A1 şi A2, anunţă MAI.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Cât te costă pregătirea mașinii pentru sezonul cald

Şoferii români alocă, în medie, 800 de lei pentru pregătirea maşinii după terminarea sezonului rece, iar cele mai multe defecţiuni apar la sistemele de direcţie şi suspensie, potrivit estimărilor AutoEco.ro, unul dintre cele mai mari magazine online de piese şi accesorii auto din România. Suma este în creştere de la an la an, pe fondul învechirii parcului auto, fapt generat inclusiv de creşterea numărului de autovehicule second hand achiziţionate.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.