Joi, 15 Martie 2018 - TIRMagazin.ro

Arestări la Poliția Autostrăzi

Cinci agenţi de la Poliţia Autostrăzi din Ialomiţa şi Constanţa au fost ridicaţi de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), joi dimineaţă, în urma unor percheziţii făcute la locuinţele lor, dar şi la sediiul Poliţiei Autostrăzi Feteşti, fiind suspectaţi că luau mită de la şoferi, pentru a nu-i amenda.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

OFICIAL. S-a decis ce se întâmplă cu TIMBRU de MEDIU. Veste uriașă pentru ȘOFERI!

"Nicio taxa de timbru nu va fi lansata in perioada urmatoare, dar in momentul in care vom iesi cu o formula aceasta trebuie sa fie realista, pe principiul "poluatorul plateste", a declarat, joi, ministrul Mediului Gratiela Gavrilescu, citata de Agerpres. "Grupul de lucru inca nu si-a finalizat punctul de vedere (...), dorim ca fundamentarea unei valori sa fie facuta in baza unei formule de calcul din care cetateanul sa inteleaga ceva, nu sa fie o formula de calcul din care nici macar matematicienii sa nu inteleaga", spune ministrul.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Pasajul BASARAB nu a fost recepționat la 7 ani de la inaugurare

Pasajul Basarab - cel mai mare proiect de infrastructura din Romania - nu are receptia facuta nici la 7 ani de la inaugurare. In mod normal, Primaria trebuia sa faca prima receptie la terminarea lucrarilor, moment din care incepea sa curga garantia, iar apoi receptia finala dupa expirarea perioadei de garantie. Din 2011, cand a fost inaugurat nu s-a facut niciuna, pasajul fiind in tot acest timp in intretinerea constructorului. Dupa cum se poate vedea in imagini, pe acesta au aparut gropi, luminile arse nu sunt schimbate, iar hobanele si partea metalica au inceput sa rugineasca. Pasajul a fost inaugurat in iunie 2011 de primarul Sorin Oprescu si a costat 240 milioane de euro.

Citeşte mai departe ...

CUM S-A ASOCIAT UN GIGANT CHINEZ CU O FIRMĂ DE CARTIER, DEȚINUTĂ DE UN POLITICIAN, PENTRU CENTURA BUCUREȘTI

Am încercat să descifrăm, pe bază de documente, cifre și din surse deschise, o alianță ciudată, implicată într-un proiect de infrastructură rutieră. O firmă din Maramureș, înființată acum cinci ani, cu contracte luate prin încredințare directă, a devenit partenerul unei puternice companii de stat din China, care are de zece mii de ori mai mulți angajați.

Citeşte mai departe ...

Comerțul cu mașini, creștere uluitoare

Cifra de afaceri din comerţul cu autovehicule şi motociclete a crescut în ianuarie cu 13,1% faţă de aceeaşi lună a anului trecut, ritm accelerat faţă de cel din luna anterioară, în timp ce serviciile prestate populaţiei au avansat cu 9,7%, potrivit datelor publicate joi de Institutul Naţional de Statistică (INS).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.