Vineri, 05 Octombrie 2018 - TIRMagazin.ro

„FOAMEA DE AUTOSTRĂZI” PUNE ÎN PERICOL SIGURANȚA ȘOFERILOR

Ministerul Transporturilor este decis să dea în circulație orice bucată de drum asfaltată și care are două benzi pe sens, indiferent dacă aceasta are refugii, dacă este prevăzută cu stații de odihnă sau alimentare, dacă marcajul este sau nu corespunzător. Cel puțin așa reiese dintr-o Ordonanță de urgență, adoptată la propunerea Ministerului Transporturilor.

Citeşte mai departe ...

Două autovehicule au luat foc pe Autostrada Sibiu-Deva

Traficul a fost restricţionat, vineri dimineaţă, pe Autostrada Sibiu-Deva, după ce o autoutilitară a luat foc în trafic, şoferul reuşind să se salveze. Tot pe autostradă, la o distanţă de mai puțin de un kilometru, a luat foc un autoturism, ambele incidente producându-se în judeţul Sibiu, între Sălişte şi Sebeş, arată news.ro.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

De ce în România trecerile la nivel cu calea ferată sunt un pericol

Asociaţia Pro Infrastructură afirmă, joi, într-o postare pe Facebook, că, deşi în Europa reducerea riscurilor aferente trecerilor la nivel cu calea ferată este prioritară, România bate pasul pe loc şi nu a finalizat nicun proiect pentru eliminarea acestora. Ba mai mult, deşi se fac reconstrucţii complete extrem de costisitoare pe sute de kilometri de cale ferată, se construiesc noi treceri la nivel cu calea ferată.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.