Joi, 18 Octombrie 2018 - TIRMagazin.ro

FOTO. Prăpăd făcut de un CAMION în Timiș

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din municipiul Lugoj, judeţul Timiş, şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier care a avut loc, joi dimineaţă, în apropiere de Orşova, judeţul Mehedinţi, după ce a făcut o depăşire neregulamentară şi s-a izbit cu maşina de un TIR.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Turcii și arabii refuză investițiile în drumuri

Investitori din Turcia vor să construiască un spital regional cu o mie de paturi la Constanţa, iar o firmă din domeniul logistic vrea să realizeze un port în Bucureşti, pe canalul Dunăre-Bucureşti, a anunţat premierul Viorica Dăncilă, aflată într-un turneu în Turcia, Emiratele Arabe Unite şi Kuweit

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Primăria voia să subvenționeze combustibilul. Vezi în ce condiții

Consiliul General a respins proiectul prin care primarul Gabriela Firea dorea să deconteze combustibil de până la 500 lei/lună pentru persoanele din regiunea București-Ilfov care fac car-sharing pentru a ajunge la muncă sau a-și duce copii la școală. PNL, PMP si USR au votat împotrivă. Proiectul nu a trecut deoarece a lipsit un consilier de la PSD-ALDE și astfel nu au mai avut majoritate. Reamintim că 21 de grupuri civice și ONG-uri au cerut consilierilor generali să nu aprobe proiectul pentru că nu va face decât să încurajeze folosirea mașinii personale. Primarul Gabriela Firea spune că lucrurile vor sta exact pe dos, și numărul de mașini care intră în oraș se va reduce cu până la 75%.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.