Miercuri, 17 Octombrie 2018 - TIRMagazin.ro

Când va apărea Șoseau de Centură Sfântu Gheorghe

COMPANIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A., în calitate de Beneficiar și Ministerul Transporturilor, în calitate de Organism Inermediar pentru Transport au convenit încheierea Contractului de Finanțare nr. 20 în data de 05.10.2018, pentru proiectul ”Varianta de Ocolire a Municipiului Sfântu Gheorghe” în vederea obținerii de finanțare nerambursabilă alocată prin Programului Operational Infrastructura Mare 2014-2020, în cadrul Axei Prioritare 2-Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil și eficient, Componenta 1, OS 2.1- Apel de proiecte pentru DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII RUTIERE-sprijin pregătire proiecte de investiții, Operațiunea- Creșterea mobilității pe rețeaua rutieră TEN-T globală..

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Va apărea un nou pod peste Prut

COMPANIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A., în calitate de Beneficiar și Ministerul Transporturilor, în calitate de Organism Intermediar pentru Transport au convenit încheierea Contractului de Finanțare nr. 19 în data de 05.10.2018, pentru proiectul ”Sprijin pentru pregătirea documentației tehnico-economice pentru proiectul Elaborare Studiu de Fezabilitate pentru pod peste Prut la Ungheni” în vederea obținerii de finanțare nerambursabilă alocată prin Programului Operational Infrastructura Mare 2014-2020, în cadrul Axei Prioritare 1-Îmbunătățirea mobilității prin dezvoltatrea rețelei TEN-T și a transportului cu metroul, Obiectiv Specific 1.1-Creșterea mobilității prin dezvoltarea transportului rutier pe rețeaua rutieră TEN-T centrală.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Polițist anchetat pentru că a bruscat o femeie

Un poliţist din oraşul Voluntari, judeţul Ilfov, este cercetat pentru purtare abuzivă după ce a bruscat o femeie în vârstă, implicată într-un conflict cu alte persoane, care a refuzat să se legitimeze. Poliţia Ilfov precizează că femeia nu a fost rănită în acest incident.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Mașină de poliție a accidentat trei femei

O masină de Poliţie în care se aflau trei femei ce urmau să fie duse la audieri a fost implicată, miercuri, într-un accident de circulaţie în localitatea Independenţa, judeţul Galaţi, toate trei fiind rănite. Poliţista care conducea autospeciala aparţinând IPJ Galaţi nu a fost rănită.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.