Luni, 08 Mai 2017 - TIRMagazin.ro

Bandag aniversează 60 de ani

La Întâlnirea Europeană a Distribuitorilor Bandag 2017, echipa din EMEA a anunţat lansarea brandului Bandag într-o nouă formă. Bandag®, parte a Grupului Bridgestone, dedicat cercetării, dezvoltării şi producerii anvelopelor reşapate premium, marchează cea de-a 60-a aniversare, precum şi a 10-a aniversare ca parte a Grupului Bridgestone, cu un nou logo şi lansarea unei noi campanii globale. Numită „Built for Better”, platforma va crea o uniune a brandului Bandag la nivel global şi va poziţiona reşaparea ca o soluţie de business inovatoare şi sustenabilă pentru proprietarii de autoturisme, indiferent de mărime.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Champion-nouă gamă de bobine de aprindere

Federal-Mogul Motorparts, divizie a Federal-Mogul Holdings Corporation, a anunţat, pe 8 mai 2017, lansarea gamei sale de bobine de aprindere Champion, care îmbunătăţeşte oferta de piese de aprindere a brandului. 74 de referinţe de produse noi vor fi lansate în luna mai 2017, incluzând bobine de aprindere directă (pencil type), bobine de aprindere tip conector (plug-top) şi module de bobine de aprindere, acestea fiind apoi urmate de o nouă extindere ce va oferi o gamă completă de sisteme de aprindere de calitate OE.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

SFAT. Cum trebuie să conduceți preventiv pe timp de ploaie

Poliţia Română recomandă conducătorilor auto ca, în condiţiile unui carosabil umed, să ruleze cu viteză redusă, adaptată condiţiilor de drum, să fie mai atenţi şi calmi la volan, fără să bruscheze comenzile vehiculului. Fiecare manevră în trafic trebuie să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Șoc. Se închide Podul Agigea

Traficul rutier pe podul de la Agigea este oprit până în 25 mai, pentru lucrări care vizează cablurile de susţinere şi montarea elementelor rosturilor de dilataţie ale podului, Canalul Dunăre-Marea Neagră putând fi traversat în această perioadă pe Podul Apolodor, aflat la o distanţă suplimentară de doar 2,8 kilometri.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.