Luni, 29 Mai 2017 - TIRMagazin.ro

ȘOC. BMW oprește producția

BMW AG, cel mai mare constructor mondial de automobile de lux, a anunţat luni că a fost nevoit să oprească producţia la uzinele sale din Africa de Sud şi China din cauza lipsei de coloane de direcţie care trebuie livrate de furnizorul de componente Robert Bosch, transmite Bloomberg.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

S-a deschis Transalpina

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă că începând de astăzi, 29.05.2017, ora 14:00, a fost redeschisă circulația rutieră pe DN 67C, pe sectorul de drum cuprins între km 34+500 - km 59+800.

Citeşte mai departe ...

Cum trebuie PROTEJAȚI bicicliștii în trafic

Polițiștii au aplicat biciliștilor peste 3.000 de sancțiuni contravenționale, dintre care peste 2.000 de avertismente, pentru abateri la legislația rutieră, în urma unei acțiuni desfășurate în toată țara. Atenție! Lipsa echipamentului corespunzător pentru bicicliști pune în pericol toți participanții la trafic.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Firea demolează patrimoniul pentru infrastructură

Magistraţii clujeni au respins săptămâna trecută cererea ASOCIATIA PENTRU PROTECTIA SI DOCUMENTAREA PATRIMONIULUI DIN ROMANIA PRO DO MO, privind reconstruirea unor clădiri istorice demolate pentru proiecte de infrastructură de primarul Capitalei. Reprezentantul asociaţiei a fost din nou Nicuşor Dan, liderul USR.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Protecționismul la cote alarmante în Europa: Germania ia noi măsuri împotriva transportatorilor români și estici, încălcând regulile comune europene

 

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România - UNTRR își exprimă îngrijorarea față de protecționismul în creștere al Germaniei, stat membru-fondator al UE și partener comercial important al României. Asociația noastră PROTESTEAZĂ ÎMPOTRIVA LEGII RECENT ADOPTATE DE GERMANIA, PRIN CARE SE INTERZICE ȘOFERILOR PROFESIONIȘTI SĂ ÎȘI EFECTUEZE ODIHNA SĂPTĂMÂNALĂ NORMALĂ ÎN CABINA VEHICULELOR COMERCIALE DE TRANSPORT, lege care a intrat în vigoare săptămâna aceasta, la scurt timp după ce a fost adoptată.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.